Cautare

11364 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti" (5.56 secunde)
SORIN de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat, pe str. Ghe. Manu dinspre Calea Victoriei catre Calea Buzesti.
George de 35 de ani, din Bucuresti, autor al unui accident rutier produs la data de 20.11.2010, pe Soseaua Oltenitei din sectorul 4, in urma caruia a rezultat vatamarea corporala a unei persoane, autorul parasind locul faptei.
ANTOANETA de 62 de ani din Bucuresti, s-a angajat in traversarea aleei de acces a imobilului cu nr.2, situat pe str.
Florin de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Volkswagen pe sos. Colentina din directia sos. Fundeni catre str.
VLAD de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Drumul Taberei dinspre str. Brasov catre str.
NICUSOR de 47 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca VW Passat, pe Calea Grivitei, sectorul 1, avand o concentratie alcoolica de 0,42 mg/l alcool in aerul expirat.
COSTINEL de 35 ani, din Bucuresti, a condus, un autoturism marca Renault Symbol, pe trotuarul din stanga al arterei Drumul Taberei, pe sensul dinspre str.
Sandu de 56 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului pietonal. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea zero si i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabiliriii alcoolemiei.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Cinci copii au fost raniti in urma unui accident rutier in Dambovita. ... O singura persoana adulta va fi transferata la spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un traumatism cranian.
Mihai de 31 de ani din Bucuresti. Accidentul s-a soldat cu decesul la fata locului al motociclistului si ranirea grava a conducatoarei auto, care a ramas internata la spital.
VALENTIN de 33 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Nissan Sunny, pe str. Prelungirea Ferentari dinspre str.
GRIGORE de 27 de ani din Bucuresti, care circula din sens opus. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto care a ramas internat la spital.
IONUT de 23 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. Colentina dinspre str. Ziduri Mosi catre str.
La data de 1 ianuarie 2011, in jurul orei 00:30, A. DORINEL de 22 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Volkswagen Golf, pe sos.
Accident rutier La data de 02 ianuarie 2011, ora 13.00, N Marian de 20 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Ford pe str.
Emilian de 27 de ani, din Bucuresti, care circula in aceeasi directie de mers. In urma accidentului, P. Florin, V.
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures.
Inca un accident rutier in care a fost implicata o ambulanta a avut loc luni dimineata in Capitala. Autotutilitara s-a rasturnat intr-o intersectie din sectorul 5 al Bucurestiului.
Fostul presedinte USR, Dan Barna, a fost implicat intr-un accident rutier in Bucuresti. El a fost lovit de o masina in timp ce traversa o intersectie pe o trotineta electrica.
google-analytics.com